Başpehlivan İsmail Koç, Döşemealtı’na transfer oldu

Anasayfa»Haberler» Başpehlivan İsmail Koç, Döşemealtı’na transfer oldu
Oluşturulma Tarihi: 9.3.2017

Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Kırkpınar Başpehlivanlarından İsmail Koç'u kadrosuna kattı. Antrenör Kemal Yıldız yönetimindeki ikinci kış kampını ziyaret eden Başkan Turgay Genç, takıma yeni katılan İsmail Koç'u tebrik etti.

Hem salonda hem ormanda

Başpehlivanlar 3 gün salonda fitness, 2 gün ormanda kros ve istasyon çalışması 1 gün de çim saha antrenmanı yaparak 2017 yılının ikinci kış kampına başlayan başpehlivanlara, başaltı pehlivanları Okan Acar ve Mustafa Okulu da katılıyor. Yeşilbayır Mahallesi'ndeki Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tesislerinde devam eden ikinci kış kampında güreşçiler kondisyon ve kuvvet antrenmanı yapıyor.

Antalya'nın en iddialı ekibi

23 Nisan tarihinde yapılacak olan sezonun ilk ve en büyük organizasyonu Döşemealtı Belediyesi Yağlı Pehlivan güreşlerine hazırlanan takım, Serik Belediyespor ile yollarını ayıran Başpehlivan İsmail Koç'u kadrosuna kattı. Döşemealtı Belediyesi adına güreşecek olan İsmail Koç; Orhan Okulu, Serkan Serttürk ve Ali Altun ile aynı takımda olmaktan mutlu olduğunu söyledi. İsmail Koç ilk antrenmanına çıkarak çalışmalara başladı.

Döşemealtı Güreşleri 23 Nisan'da

Son 2 yıldır tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan güreşlerinde çeyrek finallere kalmayı başaran İsmail Koç ile kadrolarının çok daha güçlü hale geldiğini söyleyen antrenör Kemal Yıldız, “2017 güreş sezonuna, 23 Nisan'da Döşemealtı Er Meydanı güreşleriyle başlayacağız. Bunun için de haftanın 6 günü antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Ekibimize katılan İsmail Koç ile daha da güçlendik” diye konuştu.

Başkan Genç ve bölge halkına teşekkür

Başpehivan Orhan Okulu, “Yeni sezonumuzda ikinci kış kampındayız. Antrenmanlarımız güce dayalı kondisyon ağırlıklı olarak devam ediyor. Sezonun ilk güreşi kendi evimizde Döşemealtı'nda olacak. İlk hedefimiz ve önceliğimiz kendi güreşlerimizde birincilik kazanmak. Kırkpınar güreşlerinde 2015 yılında olduğu gibi altın kemeri almak istiyoruz. Kadromuzda güçlü isimler var. Kazanacak güçteyiz. Bize her anlamda destek veren Başkanımız Turgay Genç'e çok teşekkür ederim” dedi.

Hedefimiz altın kemer

Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan Başpehlivan İsmail Koç ise “Yeni kulübümdeki takım arkadaşlarımın hepsi eski dostlarım. 2017 sezonuna sıkı bir biçimde hazırlanıyoruz. İlk hedefimiz Döşemealtı güreşlerinde birinci olmak. Katılacağımız tüm güreş organizasyonlarından özellikle de tarihi Kırkpınar Güreşleri'nden altın kemer ile dönmek istiyoruz” dedi.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, “Bir yandan sezon antrenmanlarımız devam ederken diğer yandan da 23 Nisan'da başlayacak Döşemealtı Güreşlerimize hazırlanıyoruz. Başpehlivan İsmail Koç'un da takıma katılmasıyla güreş takımımız gücüne güç katmış oldu” dedi.