Başpehlivanlar sezona fırtına gibi başladı

Anasayfa» Haberler» Başpehlivanlar sezona fırtına gibi başladı
Oluşturulma Tarihi: 17.5.2018

Döşemealtı Belediyesi Başpehlivanları Orhan Okulu, Hüseyin Gümüşalan, İsmail Koç ve Serkan Serttürk; 2018 yılı güreş sezonuna 4 birincilik, 3 üçüncülük ve 1 ikincilikle başladı. Döşemealtılı güreşçiler 4 kemer ve 8 madalya ile Ramazan öncesi katıldıkları her organizasyonda kürsüye çıkmayı başardı.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü başpehlivanları, katıldıkları organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Döşemealtı'nı gururlandırmaya devam ediyor. 2018 yağlı güreş sezonuna fırtına gibi başlayan Döşemealtılı güreşçiler son 10 günde katıldıkları 6 farklı güreşte kürsüye ambargo koydu.

4 Mayıs tarihinde Balıkeser Sındırgı güreşlerinde altın kemeri kazanan Orhan Okulu, 5 Mayıs İstanbul Kağıthane güreşlerinde ise üçüncülüğü elde etti. 6 Mayıs tarihinde Tekirdağ Ergene güreşlerinde kürsüde Döşemealtı Belediyesinin iki güreşçisi yan yana yer aldı. Orhan Okulu birinci, Serkan Serttürk üçüncü oldu.

12 Mayıs'ta ise Döşemealtı başpehlivanları iki farklı şehirde kol bağladı. Hüseyin Gümüşalan Balıkesir Burhaniye Güreşleri'nde takım arkadaşı Orhan Okulu'yu finalde yenerek birinci olurken Okulu ikincilik kürsüsünde yerini aldı. Aynı gün Bursa Orhangazi güreşlerine katılan İsmail Koç da zirveyi kimseye kaptırmayarak birincilik kürsüsüne çıktı. Başpehlivanlardan Hüseyin Gümüşalan, 13 Mayıs İzmit Gebze güreşlerinde üçüncülük elde etti.