Belediye personelinden örnek davranış

Anasayfa»Haberler» Belediye personelinden örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: 22.6.2017

Döşemealtı Belediyesi çalışanları, aralarında topladıkları paralarla ilçede maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını bayramlık alışverişine götürdü.

Nar Masa öncülük etti

Döşemealtı Belediyesi çalışanları, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede maddi durumu iyi olmayan çocuklara bayramlık kıyafet almak için aralarında para topladı. Geçtiğimiz günlerde kurulan Nar Masa'nın personeli tarafından başlatılan kampanya kapsamında ilçede maddi durumu iyi olmayan aileler tespit edilerek çocukları evlerinden özel olarak alınıp alışverişe götürüldü.

Hem eğlendi hem de alışveriş yaptılar

Farklı mahallelerden 30 çocuk Erasta AVM'de bulunan bir mağazaya götürülerek istedikleri kıyafetler alındı. Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Alın da miniklere eşlik ederek çocukların kıyafetleri giymelerine yardımcı oldu. Çocuklar daha sonra yine aynı AVM içerisinde bulunan bir başka mağazada ayakkabı satın aldı.

Başkan Genç de mutluluklarına ortak oldu

Nar Masa personeli, bayramlık kıyafet ve ayakkabılarını giyen çocuklara hamburger ısmarladı. Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, minik çocuklara servis yaptı. Gönüllerince eğlenen ve yüz boyaması yaptıran çocuklara hediyeler dağıtıldı. Minikler daha sonra Döşemealtı Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Turgay Genç ile tanışıp hatıra fotoğrafı çektirdi.