Belediye personeline "Etkili İletişim Semineri"

Anasayfa» Haberler» Belediye personeline "Etkili İletişim Semineri"
Oluşturulma Tarihi: 14.11.2016
Görüntülenme Sayısı: 1813

Döşemealtı Belediyesi, personelin vatandaş ile daha etkili iletişim kurabilmesi, empati yapması ve hitap teknikleri ile kendilerini geliştirebilmesi için "Etkili İletişim Semineri" düzenlendi.

Döşemealtı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen seminer kapsamında edebiyat öğretmeni Cem Saygın, belediye personeline “Etkili İletişim” başlıklı eğitim verdi. Belediye Meclis Salonunda seminere birim müdürlerinin yanı sıra yaklaşık 100 personel katıldı.

Personelin vatandaş ile daha etkin iletişim sağlayabilmesi için hitap şekli, beden dili ve etkin dinlemenin önemine dikkat çeken Cem Saygın, “Düzgün bir diksiyon, karşınızdaki kişi ile empati yapmak, beden dilini doğru ve etkili kullanmak şikayetlerin alınması ve değerlendirilmesi, stres yönetimi kurmak çok daha başarılı sonuçlar almamızı sağlar” diye konuştu.

Hizmet içi eğitimleri önemsediklerini belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Tüm personelimiz aynı zamanda bu ilçede yaşayan birer vatandaş. Günlük hayatlarında da kendilerine faydası olacak bu eğitimler sayesinde halkımıza çok daha iyi hizmet edeceklerine inanıyorum. Halkla aramızdaki iletişimi daha güçlü kılmak adına hizmet içi eğitimlere devam edeceğiz" dedi.