Belediye personeline şiir geceli sertifika töreni

Anasayfa»Haberler» Belediye personeline şiir geceli sertifika töreni
Oluşturulma Tarihi: 22.12.2016

Döşemealtı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nün kurum içi eğitimlerine katılan personel törenle sertifikalarını aldı.

Kurum içi eğitimlerine ağırlık veren Döşemealtı Belediyesi, İnsan Kaynakları Müdürlüğü bünyesinde; İş Sağlığı ve Güvenliği, Etkili İletişim, Diksiyon, Hijyen ve Resmi Yazışma Kuralları branşlarında eğitim seminerleri düzenledi.

Döşemealtı Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle personele yönelik düzenlenen eğitim programlarının sonunda, başarılı olanlara sertifikaları verildi. Yeşilpark Kültür Merkezi'ndeki törende belediye personelinin hazırladığı ‘Şeb-i Yelda' adlı şiir gecesi düzenlendi.

Yaklaşık 2 ay süren 64 saatlik diksiyon eğitiminin birinci dönemine katılan, aralarında birim müdürlerinin de bulunduğu 44 personel hazırladıkları şiirleri okudu. Eğitimi başarıyla tamamlayan personel, Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Bahşi'nin elinden sertifikalarını aldı. Edebiyat öğretmeni Tahir Akay tarafından verilen diksiyon dersine katılan 44 personelden 15'i sahneye çıkarak şiir okudu. Diğer yandan belediyenin mutfak, çay ocağı ve temizlik birimlerinde çalışan 21 personel de aynı gecede hijyen sertifikalarını aldı. Hijyen eğitimini, Döşemealtı Toplum Sağlığı Merkezi'nden ebe Mümine Dereli vermişti.