Belediye vatandaş işbirliğiyle yeni bir huzurevi geliyor

Anasayfa» Haberler» Belediye vatandaş işbirliğiyle yeni bir huzurevi geliyor
Oluşturulma Tarihi: 10.4.2018

Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Döşemealtı Belediyesi, “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” yapımı için hayırsever Prof. Dr. Aydın Zevkliler ile protokol imzaladı.

Antalya'da yaşayan hukuk profesörü Dr. Zevkliler, Döşemealtı Yeniköy Mahallesi'nde bulunan 1.087 metrekare arsasını huzurevi yapımı için Döşemealtı Belediyesine bağışladı. Belediye ile hayırsever vatandaş arasında imzalanan protokol gereği Prof. Dr. Aydın Zevkliler, huzurevinin bodrum katı ve perde betonlarını yaptıracak. Bu işlemlerin ardından inşaatı devralacak olan Döşemealtı Belediyesi, kalan 3 katı ve tefrişatı yaptırarak 2 yıl içinde hizmete hazır hale getirecek.

T.C. Döşemealtı Belediyesi Prof. Dr. Aydın Zevkliler Huzurevi inşaatı zemin dahil 4 katlı olarak projelendirildi. Huzurevinde 38'i çift kişilik, 15'i tek kişilik toplam 91 oda olması öngörülüyor. Yanı sıra huzurevinde hemşire ve doktor odaları, bakıcı ve personel odaları, idari ofisler, yemekhane, depo, kazan dairesi, lobi ve ortak kullanım alanları bulunacak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Devlet vatandaş işbirliğiyle çok özel bir projeyi ilçemize kazandırmak yolunda önemli bir adım attık. Sağduyusu ve iyi niyeti nedeniyle Prof. Dr. Aydın Zevkliler hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.