Bisiklette büyük başarı

Anasayfa»Haberler» Bisiklette büyük başarı
Oluşturulma Tarihi: 18.8.2017

Döşemealtılı bisiklet sporcuları, Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları'nda Yıldız Kızlar kategorisinde takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. Başarılı sporcu Aslıhan Aygün ise Balkan Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kayseri'de gerçekleştirilen yol yarışlarına katılarak yıldız kızlar kategorisinde elde ettiği puanlarla Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Gesi Kavşağı'ndan başlayan ve toplam 60 kilometrenin geçildiği yol yarışlarında mücadele eden takımın başarılı sporcusu Aslıhan Aygün ise üçüncülük kürsüsüne çıkarak Balkan Şampiyonası'na ismini yazdırdı.

Erkekler takım halinde Türkiye ikincisi olmuştu

İki hafta önce Erzurum Uzundere'de yapılan ‘Kriteryum Yarışmaları'nda Emre Kurtoğlu ikinci olmuş, Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün Bisiklet Takımı ise Türkiye ikinciliğini elde ederek Antalya'nın ve Döşemealtı'nın gururu olmuştu.

“Gençlerimizle gurur duyuyoruz”

Antrenör Yusuf Ezirgan yönetiminde her müsabakaya sıkı biçimde hazırlanan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı, katıldığı her yarışmada kürsüye çıkarak Döşemealtı'nın adını duyurmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Turgay Genç, “Gençlerimize fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini görüyoruz. Başta antrenörümüz Yusuf Ezirgan olmak üzere tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.