“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Anasayfa» Haberler» “Biz Büyük Bir Aileyiz”
Oluşturulma Tarihi: 26.3.2019

Döşemealtı Belediyesi çalışanlarıyla bir araya gelen Başkanı Turgay Genç, geçen 5 yılın değerlendirmesini yaparak hizmetlerinden dolayı personeline teşekkür etti.

Yeşilbayır Flora Düğün Salonu'nda gerçekleşen birlik ve beraberlik toplantısında Başkan Genç, alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Son 5 yılda eğitimden, sağlığa, kültür-sanattan çevreye, alt yapıdan, üst yapıya 100'ün üzerinde projeye imza attıklarını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, başarının tesadüf olmadığını ve her birinde çalışma arkadaşlarının imzası bulunduğunu söyledi. Başkan Genç'in, “Biz büyük bir Aileyiz” sözleri salonu coşturdu.

Antalya'nın en fazla proje üreten ilçe belediyesi olduğuna işaret eden Başkan Turgay Genç, “Sevgili yol arkadaşlarım sizlerle birlikte Döşemealtı'nda son 5 yılda tarihe geçecek başarılara imza attık. Vatandaşımıza vaat ettiğimiz projelerin neredeyse 3 katını birlikte yaptık. Bu projelerden 7 tanesi çeşitli platformlarda ödül aldı. Ama bizim esas ödülümüz halkımızın memnuniyeti oldu. Gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe sınırlarıyla birlikte vatandaşlardan gelen taleplerin de büyük bir artış gösterdiğini hatırlatan başkan Genç, “Son yasa ile birlikte sınırlarımız 3 kat arttı, dağınık bir coğrafyamız var. Vatandaşımız da haklı olarak alt yapısından, üst yapısına tüm hizmetleri biran önce almak istiyor. Sizler olağanüstü çabayla maksimum verim ulaştırıyorsunuz bu kolay değil. Hatalarımız da oluyor yetişemediğimiz yerler de. Buna rağmen çok güzel bir hizmet dönemini geride bıraktık” diye konuştu.