Buyurun tiyatroya!

Anasayfa» Haberler» Buyurun tiyatroya!
Oluşturulma Tarihi: 19.10.2017

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu yeni sezonun ilk sahne oyununu yarın (20 Ekim Cuma) saat 20.00'de Yeşilbayır Mahallesi'ndeki Yeşilpark Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek. Cumartesi günü ise 1'i çocuk oyunu olmak üzere 2 gösteri var.

Geçen hafta Kent Meydanı'nda “Entrikalı Dolap Komedyası” isimli oyun ile yeni sezona merhaba diyen Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu bu kez Yeşilpark Kültür Merkezi'nde “Dünden Kalan” adlı oyun ile yeni sezonun açılışını yapacak. Gösteri sonunda fuaye alanında ilçe protokolü, vatandaşlar ve sanatçıların katılımıyla kokteyl düzenlenecek. 21 Ekim Cumartesi günü ise aynı yerde biri çocuk oyunu olmak üzere 2 tiyatro gösterisi var. “Harikalar Mutfağı” adlı çocuk oyunu saat 14.00'te başlayacak.

Öte yandan 21 Ekim akşamı, Amatör Kadın Sahnesi Oyuncuları adlı tiyatro grubunun “Kimim Ben” adlı oyunu sahnelenecek. Yeşilpark Kültür Merkezi'nin ev sahipliğini yapacağı oyunun başlama saati ise 20.00.