Cami temizleme ekibi arı gibi

Anasayfa» Haberler» Cami temizleme ekibi arı gibi
Oluşturulma Tarihi: 10.05.2018

Döşemealtı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı cami temizleme ekibi, Ramazan ayı öncesi çalışmalarına hız verdi. İlçede bulunan cami ve mescitler ekipler tarafından temizlenip gül suyuyla yıkanarak Ramazan'a hazırlanıyor.

Döşemealtı Belediyesi bünyesinde 4 yıl önce kurulan 5 kişilik cami temizlik ekibi, yıl boyunca ilçe genelinde ki 61 cami ve 7 mescitte temizlik yaparak ibadete hazırlıyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler gün aşırı temizledikleri camileri gül suyu ile yıkıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekip, ibadethanelerde halıları yıkıyor, kapı, pencere ve ayakkabılıkları silip, mihrap, minber, camlar, şadırvan, abdesthane, tuvaletler ve bahçeleri temizliyor.