Çanakkale Şehitleri unutulmadı

Anasayfa» Haberler» Çanakkale Şehitleri unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: 19.3.2018

Döşemealtı Belediyesi'nin düzenlediği Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliği'nde, şehitler için Yasin-i Şerif okundu, dualar edildi.

Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü nedeniyle Döşemealtı Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Genç'in yanı sıra başkan yardımcısı Zafer Yörük, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Döşemealtı Gençlik Kolları ise Kent Meydanı'nda Türk Bayrağı ve Atatürk'ün Nutuk kitabını dağıttı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Çanakkale'yi geçilmez kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi büyük minnet ve saygı ile anıyorum. Canları pahasına vatanlarını asla teslim etmeyen bir ecdadın torunları olmaktan büyük gurur duyuyoruz” diye konuştu.