Cankurtaran Döşemealtı’ndaki yatırımları inceledi

Anasayfa» Haberler» Cankurtaran Döşemealtı’ndaki yatırımları inceledi
Oluşturulma Tarihi: 18.12.2017

Döşemealtı'na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Başkan Genç'le birlikte ilçedeki yatırımları inceledi.

CHP Spor Kurulu'nun 8. Bölge Toplantısı kapsamında Antalya'ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın ilk durağı Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından karşılanan Cankurtaran'a CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile partinin ilçe yöneticileri eşlik etti. Cankurtaran, spor kulübünde başpehlivanlar, bisiklet ve kadın futbol takımı ile bir araya geldi ve sporcuları dinledi. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Cankurtaran'a isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti.

Döşemealtı'na yapılan çalışmaları geleceğe yatırım olarak değerlendiren Cankurtaran, “Başkanımız Turgay Genç'in çalışmalarını takdir ediyoruz. Döşemealtı'nın emin ellerde olduğunu biliyoruz” dedi. Cankurtaran, daha sonra yapımı süren Gençlik Merkezi, Hastane ve Müze Cami inşaatlarını gezerek, yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ekolojik Kreş'de ise çocukların misafiri olan Cankurtaran onlarla bir süre sohbet etti. Cankurtaran ve beraberindekiler Döşemealtı'nın ilk kent meydanında bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.