Çocuk Hakları Günü’nde yürüdüler

Anasayfa» Haberler» Çocuk Hakları Günü’nde yürüdüler
Oluşturulma Tarihi: 21.11.2017

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Dünya genelinde “Çocuk Hakları Günü” olarak kutlanan 20 Kasım'da yaklaşık 150 çocuk, Döşemealtı'nda yürüyüş düzenledi.

Döşemealtı Saime Salih Konca Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan “Benim Hakkımı Ver” projesi kapsamında, Erünal Sosyal Bilimler Lisesi, Mustafa Ayşe Altun İlkokulu, Özel Palmiye Ortaokulu öğrencileri yürüyüşün başlangıç noktası olan Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Anaokulu öğrencileri ilk olarak projeye destek veren Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Alın'ı ziyaret etti. Miniklerle tek tek ilgilenip ikramlarda bulunan Alın çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yaklaşık 150 çocuğun katıldığı yürüyüşte Başkan Yardımcısı Naci Alın, miniklerle birlikte yürüdü. Yürüyüşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya da katıldı. Hükümet Konağı önünde sona eren etkinlikte minikleri İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, Kaymakam Cengiz Cantürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya ile birlikte çocukların hazırladığı bezlere el izi bırakarak Dünya Çocuk Hakları Günü'nü ölümsüzleştirdi.