Ders arasında fidan diktiler

Anasayfa» Haberler» Ders arasında fidan diktiler
Oluşturulma Tarihi: 10.10.2018

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçede bulunan okullar ile kamu kurumlarının bahçelerinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu yıl eğitime açılan Bahçeyaka Mahallesi'nde ki Ayşe-Mehmet Ali Acar Ortaokulu'nun çevresi belediye ekipleri tarafından kilit taşı ile kaplanırken şimdi de farklı türlerde fidan dikimi yapıldı. Fidan dikimine okulun öğrencileri de katıldı.

Daha önce Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşemesi yapılan Ayşe-Mehmet Ali Acar Ortaokulu'nda peyzaj düzenlemesi ve ağaç dikme işlemi başladı. Döşemealtı Belediysi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu sezon eğitim öğretime açılan okul bahçesinde peyzaj düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını öğrencilerle birlikte yaptı.

Okul bahçesine çok sayıda çınar, zeytin ve incir fidanı dikildi. Ders arası belediye görevlilerinin yanına giderek fidan dikimine katılan öğrenciler okul çevresinin yeşillendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalara katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler. Öğrenciler diktikleri fidanların ağaca dönüşmesi için her fırsatta bakımlarını yapacaklarının sözünü verdiler.