DHT perdelerini açıyor

Anasayfa»Haberler» DHT perdelerini açıyor
Oluşturulma Tarihi: 4.10.2017

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT) 2017-18 sezonunun ilk oyununu açık havada sahneleyecek. Organik Komedi adlı oyun, 7 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Döşemealtı Kent Meydanı Amfi Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşacak.

Döşemealtı'nın ilk tiyatrosu DHT, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. 2017-18 sezonunun ilk oyunu için 7 Ekim'de seyirci karşısına çıkacak olan DHT, Döşemealtı Kent Meydanı Amfi Tiyatrosu'nda “Organik Komedi” adlı oyunu sahneleyecek. Bu yıl Ramazan ayı boyunca mahallelerde sahnelenen ortaoyunu formundaki Organik Komedi, aynı zamanda Kent Meydanı'ndaki ilk tiyatro gösterisi olacak. DHT'li oyuncular, 14 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de ise yine Kent Meydanı'nda bu kez “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunla sahneye çıkacak.

Döşemealtı Halk Tiyatrosu'nun Ekim 2017 programı, bu oyundan sonra kapalı sahneye taşınacak. 20 Ekim Cuma günü saat 20.00'de “Dünden Kalan” adlı oyunu sahneleyecek olan DHT, 21 ve 28 Ekim tarihlerinde saat 14.00'te bu kez çocuklar için “Harikalar Mutfağı” adlı oyunu oynayacak. 27 Ekim Cuma günü ise “Baş Belası” adlı oyun tiyatroseverlerle buluşacak.

DHT'nin kısa sürede rüştünü ispatladığını ve tüm ilçeye kendini sevdirmeyi başardığını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Yeni sezonda da oyunlarımızın ilgiyle izleneceğine inanıyorum. Bu sezonun ilk oyununu, kısa süre önce ilçeye kazandırdığımız Kent Meydanı'nda sergileyeceğiz. Bu güzel deneyime sadece Döşemealtılıların değil Antalya'dan gelecek konuklarımızın da tanık olmasını istiyorum. Meydandaki ve daha sonra salonda devam edecek gösterimlere tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.