DHT'den çocuk oyunu: Harikalar Mutfağı

Anasayfa» Haberler» DHT'den çocuk oyunu: Harikalar Mutfağı
Oluşturulma Tarihi: 22.02.2017
Görüntülenme Sayısı: 2350

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), çocuklar için sahneye çıkacak. Kutsal Kaynak'ın yönettiği “Harikalar Mutfağı” adlı çocuk oyunu, 25 Şubat'ta perdelerini açacak.

Geçen yıl kurulan Döşemealtı Halk Tiyatrosu (DHT) “Entrikalı Dolap Komedyası” oyunundan sonra ikinci sahne oyunu olan “Harikalar Mutfağı”, 25 Şubat Cumartesi günü ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Haluk-Ege Işık'ın yazdıkları oyunu Kutsal Kaynak yönetiyor. Gürken Çakıcı'nın müziklerini yaptığı oyunun dekor ve kostümleri Banu Bakikuşağı Çabar'a ait. Danslarını Selin Bezircioğlu'nun hazırladığı oyunda Ayşe Ergül, Banu Bakikuşağı Çabar, Tuğçe Akat, Pelin Bülbül ve Hanife Özsoy rol alıyor.

Yan yana iki komşu mutfakta, biri pasaklı ve düzensiz, diğeri temiz ve başarılı iki aşçının çevresinde geçen oyunda, bir kedi ve bir fare ile titiz müşteri Bayan Gülücük yer alıyor. Rengarenk dekoru, müzikleri ve danslarıyla çocukların çok seveceği Harikalar Mutfağı, her Cumartesi saat 14.00'te Yeşilbayır'daki Yeşilpark Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Ücretsiz oyunla ilgili detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler 443 13 77 nolu telefonu arayabilecek.