DHT’yi 25 bin kişi izledi

Anasayfa» Haberler» DHT’yi 25 bin kişi izledi
Oluşturulma Tarihi: 26.12.2017

Döşemealtı Belediyesi bünyesinde geçen yıl kurulan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), bugüne kadar 25 bin izleyiciye ulaştı. Ekip haftada iki gün tiyatro gösterilerine devam ediyor.

Genel Sanat Yönetmenliğini usta tiyatrocu Müfit Kayacan'ın yaptığı Döşemealtı Halk Tiyatrosu, 1,5 yılda 25 bin seyirciye ulaştı. 2016 Mayıs'ında kurulan DHT, bugüne kadar 2'si orta oyunu, 1'i çocuk oyunu olmak üzere toplam 6 oyunla izleyicinin karşısına çıktı.

2016 ve 2017 yılları Ramazan aylarında, 8 ayrı mahalleye kurulan sahnede “Hoş Bir Seda” ve “İftarlık Komedya” adlı oyunları 16 kez sahneleyen DHT, salon gösterilerini Yeşilpark Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. 350 kişilik sahnede “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı oyunu 22 kez, “Dünden Kalan” ve “Baş Belası” adlı oyunları 11'er kez, Harikalar Mutfağı isimli çocuk oyununu ise 17 kez izleyicilerle buluşturdu. Ekip, her Cuma büyükler için, Cumartesi günleri de çocuklar için oyun sahnelemeye devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu'nun oyunlarını Antalya merkez ve çevre ilçelerden de çok sayıda tiyatrosever izlemeye geliyor.