Dişi kramponlar 3’te 3 yaptı

Anasayfa»Haberler» Dişi kramponlar 3’te 3 yaptı
Oluşturulma Tarihi: 28.11.2016

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi'nin iddialı takımlarından 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, son 4 yılın Türkiye şampiyonu Konak Belediyespor'u Carolina Arias Vidal ve Orianica Velasquez'in golleriyle 2-0 yendi. Üst üste 3'üncü maçını da kazanan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip liderliğini sürdürdü.

Ligde şampiyonluk hedefiyle mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, sezonun ilk maçında sahasında Beşiktaş'ı 2-1, ardından deplasmanda Samsun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor'u 3-1'lik skorla geçmişti.

Goller ikinci yarıda

Ligin 3'üncü haftasında, son dört yılın Türkiye şampiyonu Konak Belediyespor'u konuk eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, sahadan 2-0 galip ayrılmayı bildi. Derbi havasındaki maçın ilk yarısında dişe diş bir mücadele vardı. Maça kontrollü başlayan her iki ekip de istedikleri skoru tabelaya yansıtamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi takım, Orianica Velasquez'in yaklaşık 30 metreden attığı mükemmel şutla ilk golü buldu. Rakip takım daha ilk golün şokunu atlatamadan Kolombiyalı oyuncu Carolina Arias Vidal sahneye çıktı ve attığı şık golle durumu 2-0'a getirdi ve maç bu skorla tamamlandı. Kırmızı-beyaz-siyahlı takım, bu galibiyetle ligin iddialı takımı Konak Belediyespor'a hem ilk mağlubiyeti tattırdı hem de liderliğini sürdürdü.

Sportif Direktör Hüseyin Türk, “Şampiyonluk yolunda önemli bir maçtı. Zorlu bir rakip olan Konak Belediyespor'u yıldız oyuncularımızın güzel golleriyle 2-0 yendik. Bundan sonraki maçlar için çok iyi moral biriktirmiş olduk” diye konuştu.

Antalya 3 ligde de 3 puan aldı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise “Süper Lig temsilcilerimiz Antalyaspor ve Alanyaspor'un ardından Kadınlar Ligi'ndeki tek takımımız 1207 Döşemealtı Belediyespor'un galibiyetiyle güzel bir hafta sonu geçirdik” dedi.