Diyarbakırlılar Vakfı'ndan ziyaret

Anasayfa»Haberler» Diyarbakırlılar Vakfı'ndan ziyaret
Oluşturulma Tarihi: 3.2.2017

Döşemaltı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Diyarbakırlılar Tanıtma, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetimini makamında ağırladı.

İlçede devam eden yatırımlarla ilgili ziyaretçilerine bilgi veren Başkan Genç, “Döşemealtı kentin en çok yatırım alan ve en modern ilçesi olma yolunda ilerliyor. Sivil toplum örgütleriyle her konuda fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Diyarbakırlılar gecesine davet

Antalya Diyarbakırlılar Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ragıp Buyurkan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkanı Genç'i, 18 Şubat tarihinde yapılacak olan ve geliri üniversitelerde okuyan gençlere burs olarak aktarılacak geceye davet etti. Döşemealtı'nı yakından takip ettiklerini ifade eden Vakıf Başkanı Ragıp Buyurkan, “Belediye Başkanı Genç'in yatırım atağını heyecanla takip ediyoruz. Ülkenin bulunduğu zor günlerde hızla ve gelişen bir bölge yaratmak büyük çaba istiyor. Ancak Başkan Genç, iyi bildiği hizmeti biz vatandaşlara ulaştırıyor. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.