DÖGEM, UGP Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yaptı

Anasayfa» Haberler» DÖGEM, UGP Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yaptı
Oluşturulma Tarihi: 26.2.2018

Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM), Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) Akdeniz Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yaptı. 23-25 Şubat tarihlerinde Döşemealtı'nda yapılan toplantının ilk gününde Ulusal Gençlik Parlamentosu ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapılırken, DÖGEM genç vekilleriyle 'Teknoloji ve Gençlik' konuları konuşuldu.

Program kapsamında Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu tarafından sergilenen Vatan Kurtaran Şaban isimli tiyatro oyununu izleyen UGP üyeleri, ertesi gün 'Gençlik Çalışmalarına Genel Bakış' adlı panele katıldı. Döşemealtı genç vekilleriyle birlikte atölye çalışmaları yapan UGP üyeleri daha sonra düzenledikleri geziyle ilçenin tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgi aldı.

DÖGEM meclis toplantısını da izleyen UGP üyeleri, toplantının son gününde kendileri için düzenlenen veda yemeğine katıldı. Uygulama otelinde verilen yemeğe Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel katıldı.

“GENÇLERE YATIRIM YAPIYORUZ”

Belediye Başkanı Turgay Genç, gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyleyerek, “İlçemizde bu yıl üçüncü dönemini yaşayan Döşemealtı Gençlik Meclisi bize çok büyük kazanımlar sağladı. İlçe gençlerinin kentlilik bilinci kazandığı, yerel siyasette aktif rol üstlendiği bu proje bizim gurur kaynağımız. Gelecek siz gençler sayesinde çok daha yaşanabilir olacak. Ayrıca Ulusal Gençlik Parlamentosu'na da toplantılarını ilçemizde yaptıkları için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Genç ve UGP Yürütme kurulu üyesi Tuğba Tapsız toplantı sonunda karşılıklı plaket sundu.