Döşemealtı asfalt yollara kavuştu

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı asfalt yollara kavuştu
Oluşturulma Tarihi: 8.8.2017

Antalya'nın en büyük merkez ilçesi Döşemealtı'nda yol çalışmalarının ardı arkası kesilmiyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bir bölümü Altınkale Mahallesi'ne bağlı Süleyman Koç Caddesinde drenaj hattı ve sondaj çalışmaları yaparken diğer bir ekip Nazım Hikmet Caddesi'ni sıcak asfalt ile kaplıyor.

Döşemealtı Belediyesi, vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ilçenin dört bir yanında yeni yollar açmaya, açılan yolları da sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyor. Eskiyen ve ihtiyaca cevap veremeyen yollar yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında, Altınkale Mahallesi'nde 1600 metrelik Nazım Hikmet Caddesi'ne asfalt serim işlemi uygulanıyor. 20 santimetre dolgu döşenen yola 7 santimetre yüksekliğinde asfalt döşenecek.

Diğer yandan Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'nden başlayıp Atatürk Caddesi'ne bağlanacak Süleyman Koç Caddesi ile bağlantılı sokaklarda çalışmalar sürüyor. Yağmur suyu drenaj hattı ve sondaj çalışmasının tamamlanmasının ardından cadde ve bağlantılı sokaklara 5 kilometrelik asfalt dökülecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Bilindiği gibi Döşemealtı sınırları itibariyle Antalya'nın en büyük merkez ilçesine dönüştü. Yerleşim çok dağınık olduğu için vatandaşın evine, işyerine ulaşımı kolaylaştırmak istiyoruz, bunun için de ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor. Altınkale Mahallesi'nin önemli ihtiyacı olan Nazım Hikmet Caddesi'nde alt yapıyı tamamladıktan sonra asfalt dökmeye başladık. Süleyman Koç Caddesi ve bağlantı sokaklarında da alt yapı çalışmaları sürüyor” dedi.