Döşemealtı Belediyesi EMITT Fuarı’nda

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi EMITT Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: 26.01.2017
Görüntülenme Sayısı: 1908

EMITT 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı. Döşemealtı Belediyesi, ikinci kez katıldığı fuarda ilçenin tarihi, turistik ve kültürel değerleri arasında yer alan Döşemealtı Halısı'nı tanıtma fırsatı buldu. Stantta konukları ağırlayan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçeyi her platformda tanıtmak için çalıştıklarını söyledi.

60 bin ziyaretçi

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 21'inci kez kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuar, turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiriyor. Dünyanın en büyük 5 fuarı arasında gösterilen EMITT, 80 ülkeden 5 bin firma ve markayı aynı adreste buluşturuyor. 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında açık kalacak fuarı, 60 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, turizm sektörü profesyonellerinin bir araya geldikleri ticari bir platform olmasının yanı sıra tatil tutkunları için de önemli bir adres niteliğini taşıyor.

Döşemealtı 2. kez katılıyor

Döşemealtı Belediyesi de ilçenin tanıtımı için bu yıl ikinci kez EMITT'teki yerini aldı. Bu yıl Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) bünyesinde fuara katılan Döşemealtı Belediyesi, ilçenin tarihi, turistik alanları ile kültürel değerleri arasında yer alan Döşemealtı Halısı'nı tanıtacak.

Başkan Genç de fuarda

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de belediyenin standına gelerek görevli personelle ve ziyaretçilerle sohbet etti. Başkan Genç, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile de bir süre görüştü. Başkan Genç ve Böcek, medya kuruluşlarına fuar değerlendirmesi yaptı.

Daha sonra fuar alanındaki diğer stantları da gezen ve bilgiler alan Genç ile Böcek, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Sinop Valisi Hasan İpek ve Burdur Milletvekili Reşat Petek ile de bir süre sohbet etti. Fuar katılımcıları da Döşemealtı Belediyesi'nin standına yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretçiler, tezgahta halı dokuyan kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçemizi her platformda tanıtıyoruz

Fuarı değerlendiren Başkan Turgay Genç, “Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken ilçemizin onlarca değerini, halısını tanıtmak adına EMITT'teyiz. Geçen yıl ilk kez katıldığımız bu fuardan olumlu tepkiler ve sonuçlar aldık. Bu yıl Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği bünyesinde katıldık. İlçemizin tanıtımına katkısının artarak süreceğine inanıyorum” dedi.