Döşemealtı Belediyesi, halııyla uçurdu!

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı Belediyesi, halııyla uçurdu!
Oluşturulma Tarihi: 28.3.2017

Bu yıl 7'nci kez açılan Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na Döşemealtı Belediyesi damga vurdu. İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için özel bir stant hazırlayan Döşemealtı Belediyesi, ziyaretçilerini Döşemealtı halısı ile uçurdu.

Antalya Expo Center'de 7'nci kez açılan City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'na 25 belediye katıldı. İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için özel bir stant hazırlayan Döşemealtı Belediyesi fuara renk kattı. Döşemealtı Belediyesi standında yeşil perdeyle özel bir video çekim alanı oluşturuldu. Kamera karşısına geçen fuar ziyaretçileri, özel çekim teknikleriyle Döşemealtı halısı üzerinde uçtu. Fuar ziyaretçileri ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini halı üzerinde görme fırsatı buldu.

Halk oyunları gösterisi

Protokol üyelerinin de ziyaret ettiği Döşemealtı Belediyesi standında, Al Yazma Folklor Ekibi halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı. Döşemealtı Doğa Sporları Kulübü de bu haftaki etkinliğini Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda gerçekleştirdi. Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu oyuncuları, Döşemealtı Gençlik Meclisi üyeleri, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün minik güreşçileri, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı da belediye standında yer aldı.

Fuarda bisiklet etabı

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı, City Expo Şehircilik ve Teknolojileri FuarıInda etap yaptı. Fuara ayrı bir renk katan bisikletçilerle ziyaretçiler fotoğraf çektirdi.