Döşemealtı Belediyesi HESTOREX'TE

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi HESTOREX'TE
Oluşturulma Tarihi: 9.4.2018

Döşemealtı Belediyesi, bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayesinde ikincisi düzenlenen Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı (HESTOUREX)'teki yerini aldı. 3 gün sürecek olan fuarın bu yıl ki ana teması ise gastronomi oldu.

Antalya ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleşen ve bu yıl 160 ülkeden 4 bin üzerinde satın alma heyetinin katıldığı Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı açıldı. Fuar açılışına, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, diğer protokol üyeleri ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'te katıldı.

Açılışın ardından Döşemealtı Belediyesi standına geçen Başkan Genç, fuar katılımcıları ve ziyaretçileri ağırladı.Ziyaretçiler stanttaki Döşemealtı halısının dokunduğu halı tezgahına büyük ilgi gösterdi. Ziyaretçiler halı tezgahında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Turgay Genç, ardından diğer stantları ziyaret ederek bilgi aldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "İlçemizi her platformda tanıtmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Hestourex fuarını önemsiyoruz. Bu yıl 2.'si düzenlenen fuar, ilçemize, Antalyamıza ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.