Döşemealtı Belediyesi'nden okullara spor malzemesi

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi'nden okullara spor malzemesi
Oluşturulma Tarihi: 15.3.2018

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan ilk ve orta okullara basketbol, futbol, voleybol toplarının yanı sıra, raket ve beden eğitimi dersleri için de minder hediye etti. Özellikle ilçe merkezine uzak bölgelerde dağıtım yapan Döşemealtı Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan tüm okullara ihtiyaçları doğrultusunda spor malzemesi yardımında bulunacak.

Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çetinkaya Kömürcüler İlk ve Orta okulu ile Karataş İlkokulunda yapılan malzeme dağıtımına katılarak öğrencilerle sohbet etti.

Tüm amatör sporcu ve kulüplere destek verdiklerini söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi çok önemsiyoruz. Özellikle tüm yatırımlarımızı ilçe gençlerimizin faydalanabileceği biçimde planlıyoruz. Spor kulübümüz bünyesindeki sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Hem spor sevgisini aşılamak hem de okullarımızda yapılan spor eğitimlerini desteklemek adına tüm okullarımıza malzeme yardımı yapıyoruz” dedi.