Döşemealtı Belediyesi’den “Yaz Konseri”

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı Belediyesi’den “Yaz Konseri”
Oluşturulma Tarihi: 6.7.2017

Döşemealtı Belediyesi tarafından yaptırılan ve kısa sürede hizmete açılan ilçenin ilk Kent Meydanı halk konserine hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Koray Avcı'nın sahne alacağı konser 07.07.2017 Cuma günü akşam 7'de başlayacak.

Antalya için özel bir gün

Döşemealtı Belediyesi 2017 yılının ilk yaz konserini Antalya'nın da plakası olan 07.07.2017 Cuma günü akşam saat 7'de gerçekleştirecek. İlçenin yeni kent meydanında yapılacak olan konseri için hazırlıklar tamamlandı.

Daha önce 19 Mayıs Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Döşemealtı ilçesinde konser vermesi planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Koray Avcı konseri, bu kez Antalya'nın plaka simgesi olan 07.07.2007'de Döşemealtı halkıyla buluşacak.

“Halkımızı yaz konserimize bekliyorum”

Yaz konserine tüm ilçe halkını davet eden Başkan Turgay Genç, “Döşemealtı sürekli büyüyor ve gelişiyor, halkımızın beklentileri doğrultusunda sosyal, sportif, kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Yaz konserimizi Antalyamızın simgesi olan 07.07.2017'ye denk getirecek şekilde programladık. Güzel bir program olmasını diliyor ve tüm halkımızı Kent Meydanı'mızdaki etkinliğimize bekliyoruz” dedi.