Döşemealtı Belediyesi’nden İlçenin tanıtımı için büyük hamle

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi’nden İlçenin tanıtımı için büyük hamle
Oluşturulma Tarihi: 3.08.2016
Görüntülenme Sayısı: 2147

Tarihi, doğası ve kültürel zenginlikleriyle Antalya'nın saklı cenneti Döşemealtı, tüm dinamikleriyle fuarlarda ve tanıtım günlerinde vitrine çıkıyor.

Döşemealtı Belediyesi, İlçenin tüm değerlerinin tanıtılması amacıyla başlattığı çalışmaları her platformda sürdürüyor. Pazartesi günü İstanbul Büyükçekmece'de ki '17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Fuarı'na katılan Döşemealtı Belediyesi, 3 Ağustos Çarşamba günü de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen ‘Tanıtım Günleri'ne katılacak.

Döşemealtı halısı İstanbul Büyükçekmece fuarında..

Döşemealtı'nın en önemli kültürel miraslarından dünyaca ünlü Döşemealtı Halısı'nın yünden halıya dönüşümünün anlatıldığı sergi için İstanbul'a çıkartma yapan Döşemealtı Belediyesi, bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivaline katıldı. Dünyanın en iyi ‘Kültür ve Sanat Festivali' ödülüne layık görülen Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali aracılığıyla Döşemealtı halısının tüm dünyaya tanıtılması hedefleniyor.

Döşemealtı'nın tarihi, kültürü ve projeleri tanıtılacak..

Döşemealtı Belediyesi 3 Ağustos tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek ‘Döşemealtı Tanıtım' günlerine katılıyor. CHP'li belediyelerin yapmış olduğu çalışmaların daha iyi duyurulması amacıyla CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan ve 10 gün boyunca devam edecek ‘Tanıtım Günleri'nin ikincisine katılan Döşemealtı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da katılıyor...

Döşemealtı'nın tarihi, kültürel değerlerinin yanı sıra Belediye'nin yapmış olduğu çalışmaların da yer alacağı tanıtım gününe Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye bürokratları da katılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclis Üyeleri, Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılacağı tanıtım günleri, tanıtım filmi ile başlayıp, Belediye Başkanı Turgay Genç'in ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından fuaye alanına kurulan Ariassos kemerli kapıdan geçilerek Döşemealtı'nı tanıtan, projeler ve bahçeye kurulan kıl çadırında gözleme ikramı ile devam edecek.