Döşemealtı Belediyesi’nden örnek buluşma

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı Belediyesi’nden örnek buluşma
Oluşturulma Tarihi: 5.12.2016

Döşemealtı Belediyesi; ilçe protokolü, belediye birim müdürleri, daire amirleri ve bölgede faaliyet gösteren banka müdürlerini kahvaltıda ağırladı.

Belediye Başkanı Turgay Genç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya, Kaymakam Mehmet Baygül, İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, kamu kurumlarının ilçe müdürleri, Döşemealtı Belediyesi'nin birim müdürleri, Kaymakamlık idari amirleri ile bölgede faaliyet gösteren bankaların şube müdürleri katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin hızla büyümekte ve sürekli gelişmekte olduğuna dikkat çekerek, “Döşemealtı gerçekten kaliteli ve bilinçli idarecilerle yönetiliyor. Antalya'nın kuzey yıldızı noktasında pırıl pırıl parlıyoruz. Bu ivmenin 15-20 yıl içerisinde daha da gelişeceğine eminim. Belediye olarak kırsal alanlarımızı nasıl çağdaş, modern bir şehircilik anlayışıyla geleceğe taşıyabiliriz gayretiyle çalışıyoruz. İlçemizin geleneklerine bağlı kalarak çağdaş ve modern bir bölge haline gelmesinde hepimize görevler düşüyor. Döşemealtı Belediyesi olarak bu tür toplantılara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde ilçemizde faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum örgütleriyle de bir araya geleceğiz” dedi.

Kaymakam Mehmet Baygül ise yaptığı konuşmada, “Döşemealtı'nın ilk günlerinde burada olan arkadaşlarımız ilçenin nerden nereye geldiğini görüp takdir edecektir. Hepimiz Döşemealtı'nın daha sosyalleşmesi, daha medeni, daha yaşanır bir yer haline gelmesini için görevimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Döşemealtı her ilçeye parmak ısırtacak kalitede bir ahenge sahip, bunu her yerde görebilirsiniz” dedi.

Konuşmaların ardından kendilerini tanıtan davetliler, ilçenin daha güzel bir hale getirilmesi için birlikte çalışmanın faydalı olacağı görüşünde birleşti. İlçede faaliyet gösteren banka müdürleri de ilçenin büyük bir değer olma yolunda hızla ilerlediğine değinerek, kendilerinin de burada yatırım yaptıklarını ev ve arsa satın aldıklarını söyledi.