Döşemealtı Belediyesi'nin acı günü

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi'nin acı günü
Oluşturulma Tarihi: 7.06.2017

Aynı gün vefat eden belediye personeli Mevlüt Aldemir ve Celal Ayçiçek, Döşemealtı Belediyesi önünde düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

Döşemealtı Belediyesi personeli Mevlüt Aldemir (46), işyerinde kalp krizi geçirdi ve tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yine belediye personeli Celal Ayçiçek (45) ise bir süredir tedavi gördüğü hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini yitirdi.

Döşemealtı Belediyesi önündeki ilk tören Mevlüt Aldemir için yapıldı. Törene Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile personeller katıldı. Aldemir için helallik alınırken, dualarla Çıplaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer tören, bir süredir tedavi gördüğü hastalığa karşı yaşam mücadelesini kaybeden Celal Ayçiçek için düzenlendi. Yine belediye binası önündeki törene, Başkan Genç, belediye bürokratları ile Ayçiçek'in mesai arkadaşları katıldı. Cenaze Çığlık Ayanlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.