Döşemealtı beyaza büründü

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı beyaza büründü
Oluşturulma Tarihi: 25.01.2022

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı 29 yıl aradan sonra tekrar yağması Antalya'da büyük sevinçle karşılandı.

Kentin en büyük merkezi ilçesi Kuzeyin yıldızı Döşemealtı'nda sabaha karşı 04.00 sıralarında başlayan lapa lapa kar yağışı etkili oldu. İlçenin dört bir yanı beyaza bürünürken, kart postalları aratmayan görüntüler ortaya çıktı.Her zaman olduğu gibi kar yağışının keyfini yine en çok çocuklar çıkardı. Yarı yıl tatilinde olan çocuklar kendilerine parklara atarken, kar topu oynayıp gönüllerince eğlenerek karın keyfini çıkardı. İlçede yer alan tarihi Evdirhan Kervansarayı'nda insanlar fotoğraf çektirerek uzun yıllar sonra yağan kar anlarını ölümsüzleştirdi. Döşemealtı Kent meydanını kaplayan kar yine ilçenin en güzel noktalarından birine dönüştü.

SEVİMLİ DOSTLARI UNUTMADILAR

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçede kar yağışı nedeniyle her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbir alırken, sevimli dostlar sokak hayvanları da unutulmadı. Belediye ekipleri uzak mahallelerde ve ormanlık alanlarda yaşayan hayvanlar için doğaya yiyecek bırakırken, Jandarma ekipleri de Kırkgöz mevkiinde bulunan sokak hayvanlarına mama verdi. Yine ilçe merkezinde kar topu oynayan gençlerde sokak hayvanlarını unutmayıp onları hem sevdi, hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.