Döşemealtı Hastanesi’ne SODEM’den ödül

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Hastanesi’ne SODEM’den ödül
Oluşturulma Tarihi: 15.10.2018

Yeni nesil belediyecilik hamlesiyle 4 yılda 100 projeye imza atan Döşemealtı Belediyesi'nin başarılı projeleri ödülle taçlandırılıyor. Son olarak belediyenin hastane projesi Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ödüle layık görüldü. Başkan Genç'e ödülünü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti.

Başkan Turgay Genç yönetiminde 4'üncü yılını geride bırakan Döşemealtı Belediyesi'nin, eğitimden sağlığa, alt yapıdan kültür sanata 100'e yakın projesi halkın takdirini topluyor. Diğer yandan belediyenin başarılı projeleri çeşitli kurumlarca ödüllendiriliyor. Bugüne kadar katıldığı proje yarışmalarından 6 ödül toplayan Döşemealtı Belediyesi, 7'inci ödülünü hastane projesiyle aldı. Döşemealtı Termessos Hastanesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nce düzenlenen Yerel Yönetimler Ödülleri'nin Sağlık kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, düzenlenen törenle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Başkan Genç'e verildi.

İŞTE ÖDÜLLER

Daha önce Döşemealtı Belediyesi'nin projelerinden Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM), SODEM tarafından Yerel Yönetim Projeleri Ödülleri'nde “Katılım ve Yönetişim” kategorisinde başarı ödülü almıştı. DÖGEM ayrıca Ulusal Gençlik Parlamentosu'nca Türkiye'de “Yılın Gençlik Meclisi” ödülüne layık görülmüştü. Belediyenin bir diğer projesi Kent Meydanı ise Başkan Turgay Genç'e “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” ödülünü getirmişti.

ABB'DEN 3 ÖDÜL

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin proje yarışması bu yıl ilk kez katılan Döşemealtı Belediyesi, 3 farklı kategoride 2 birincilik, 1 ikincilik elde etmişti. Döşemealtı Belediyesi, “İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler” kategorisinde Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) projesiyle 2'nci olurken, “Alt Yapı Çalışmaları” kategorisinde Şehit Mustafa Gürcan Caddesi projesiyle ve “Üst Yapı Çalışmaları” kategorisinde Ekolojik Kreş projesiyle 1'inci olmuştu.