Döşemealtı Kırmızı-Beyaz

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Kırmızı-Beyaz
Oluşturulma Tarihi: 27.04.2020
Görüntülenme Sayısı: 964

Döşemealtı Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle ev, işyeri ve pazaryerlerinde bir günde 2 bin 500 Türk bayrağı dağıttı. İlçenin en işlek caddeleri Atatürk posteri ve Türk bayraklarıyla donatıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Döşemealtı İlçesi adeta kırmızı beyaz renklere büründü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlamak amacıyla yapılan hazırlıklar vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılandı.

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü gözetiminde özellikle Atatürk Caddesi Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslendi. Belediye Başkanı Turgay Genç'in talimatıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve saha görevlileri Bahçeyaka Mahallesi pazaryeri ile açık işyerlerinde tek tek bayrak dağıttı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bando ekibi ise; Çıplaklı Mahallesi'nde ki TOKİ Konutlarında ve pazaryerinde mobil araç üzerinden mini konser verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutladı. Genç, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve saygıyla anıyor TBMM'nin açılışının 100. Yılını ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımızı yürekten kutluyorum” dedi.