Döşemealtı muhtarlarından birlik mesajı

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı muhtarlarından birlik mesajı
Oluşturulma Tarihi: 5.10.2016

Döşemealtı Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi, Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

Antalya'nın en büyük merkez ilçesi Döşemealtı'nın 32 mahallesini temsil eden Döşemealtı Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi, kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini Döşemealtı Belediyesi ile sürdürdü. Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce ve yönetimini makamında ağırlayan Başkan Turgay Genç, geçmiş yönetimlere katkılarından ve işbirliklerinden dolayı teşekkür ederken yeni yönetimle de uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını söyledi.

Döşemealtı'nın geleceği için çalışacağız

İLçede birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapmak istediklerini bildiren Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce, “Öncelikle bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Geçmiş yönetimlere de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Amacımız tüm muhtar arkadaşlarımla birlikte Döşemealtı'nın geleceği için güzel işler yapmaktır” dedi.

Hepimizin ortak düşüncesi Döşemealtı

Döşemealtı Belediyesi olarak hiç bir ayırım yapmadan tüm muhtarlarımıza ve bağlı bulundukları Muhtarlar Derneği'ne her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Döşemealtı Antalya'nın yeni yaşam ve yatırım merkezi. Geleneklerimizi de unutmadan çağdaş ve modern kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yaptığımız çalışmaların tamamında muhtarlarımızı 32 mahallemizin sesi olarak görüyoruz bu vesile ile önceki dernek başkanımız Bekir Şimşek ve yönetimine ve emeği geçen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.