Döşemealtı sinema salonuna kavuştu

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı sinema salonuna kavuştu
Oluşturulma Tarihi: 28.2.2017
Görüntülenme Sayısı: 2079

Döşemealtı'nda önümüzdeki günlerde hizmete girecek Flora Park Alışveriş Merkezi bünyesindeki sinema salonları törenle gösterime başladı.

Çağdaş ve modern bir kimliğe bürünen Döşemealtı, kültür-sanat alanında da adından söz ettiriyor. Yeşilbayır Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde hizmete girecek Flora Park Alışveriş Merkezi bünyesinde 3 ayrı sinema salonu film gösterimlerine başladı. Sinema salonlarının açılış galasına ilçe protokolü katıldı.

Açılışta konuşan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin gelişimi için her alanda çaba sarf ettiklerini söyledi. Genç, “Döşemealtı'nın sinemayla tanışmasının gururunu yaşıyorum. Antalya'nın parlayan yıldızı olan ilçemiz sanatla da ön plana çıkmaya başlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Döşemealtı halkı bundan sonra sinemaya kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

İlk filmi birlikte izlediler

Döşemealtı'nın kalkındırmaya ve her geçen gün daha da yaşanılır hale getirmeye çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Mehmet Baygül, AVM ve sinemanın ilçeye kazandırılmasıyla gelişimin hızlanacağını söyledi. Açılış kurdelesi ilçe protokolü tarafından kesildi. Ardından açılışa katılanlar gösterime giren filmi izledi.