Döşemealtı’lı gençler fırtına gibi

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’lı gençler fırtına gibi
Oluşturulma Tarihi: 20.12.2022
Görüntülenme Sayısı: 440

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 18 yaşı takımı haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Antalya Kunduspor maçını 7-4 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Son haftalarda kazandığı bol gollü galibiyetlere bir yenisini ekleyen Döşemealtı'nın genç takımı 1 günlük dinlenmenin ardından önümüzdeki haftasonu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

U-18 liginde liderliğini sürdüren kırmızı-siyah-beyazlılar Kunduspor karşısında oyhadığı maça 4 eksikle çıktı. Nihatcan Coşkuner, Samet Serbest, Arda Muhammet Avşar ve Alihan Çakmak'ın sakatlıkları nedeniyle forma giyemedikleri karşılaşmada goller Ferhat Kulak 2, Bertuğ Solmaz 2, Hüseyin İlkan Uyar, Merdan Ayvacı ve Veysel Yıldız'dan geldi. Maçta Döşemealtı takımının başarılı kalecisi Okan Candan'da kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

Önümüzdeki haftasonu deplasmanda Kepezgücü 1923 Spor ile karşı karşıya gelecek olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç takımı maça yine mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Teknik Sorumlu Savaş İnce, “Bu maçı da kayıpsız atlatarak zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Oyuncularımı güzel futbol ve mücadele için kutluyorum. Bize desteğini esirgemeyen Döşemealtı Belediye Başkanımız ve Kulüp başkanımız Turgay Genç'e ve tüm yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.