Döşemealtılı kadın futbolcular Türkiye ikincisi

Anasayfa»Haberler» Döşemealtılı kadın futbolcular Türkiye ikincisi
Oluşturulma Tarihi: 6.11.2017

Türkiye Genç Kızlar Futbol Şampiyonası final maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor karşılaşan Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, normal ve uzatma süreleri 1 - 1 biten maçı penaltılarda 4 - 2 kaybetti. Bu sonuçla 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, 114 takım arasından Türkiye 2'ncisi oldu.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor, yarı finalde Kocaeli Harb-İşspor'u 2-0; Karadeniz Ereğli Belediyespor ise Dudulluspor'u 1-0 yenerek finale adını yazdırdı. Zeytinköy 4 Nolu Saha'da oynanan final karşılaşmasının normal süresi 1 - 1 sona erdi. Uzatmada her iki takımın mücadelesi sonucu değiştirmedi.

Penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor şampiyon oldu. 114 takım arasında 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor 2'nci olurken, final maçından önce oynanan maçta ise rakibi Dudulluspor'u 4-1 yenen Kocaeli Harb-İşspor üçüncü oldu. Mücadelenin bir bölümünü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da takip etti.

1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor'a Türkiye ikinciliği kupa ve madalyalarını U19 Kadın Milli Takım Teknik Sorumlusu Suat Okyar verdi.