Döşemealtılı Sporcu Bangkok’da dünya üçüncüsü oldu

Anasayfa»Haberler» Döşemealtılı Sporcu Bangkok’da dünya üçüncüsü oldu
Oluşturulma Tarihi: 6.10.2016

Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası'nda 57 kiloda dünya üçüncüsü olan Döşemealtılı sporcu Havva Nur Çutur, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

Döşemealtı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü adına 23 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Tayland'ın başkenti Bangkok'da düzenlenen Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası'na katılan Havva Nur Çutur, dünya üçüncülüğü unvanını elde etti.

Gençlerimizle gurur duyuyoruz

Ailesiyle birlikte Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret eden Çutur, spora ve sporcuya verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Turgay Genç, "Havva Nur hepimizin göğsünü kabarttı. Gençlerimize örnek oldu. Biz de her zaman hem kendisinin hem de diğer sporcularımızın yanındayız. Gençlerimizin başarısıyla gurur duyuyoruz" diye konuştu.