Döşemealtılılar kültür gezisinde

Anasayfa»Haberler» Döşemealtılılar kültür gezisinde
Oluşturulma Tarihi: 8.11.2016

Döşemealtı Belediyesi personeli ve DÖGEM gençvekilleri, Akseki ve İbradı ilçelerini gezdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen geziye, Döşemealtı Belediyesi personeli ve Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyeleri katıldı. Kültür gezisinin ilk durağı Akseki oldu. Tarihi evlerin gezildiği turda belediye çalışanlarını Akseki Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Tellioğlu ve Belediye Meclis üyesi Tuğba Çalışkan Kurt karşıladı. Tarihi evlerin restore edilerek turizme açıldığı ilçedeki gezinin ardından gezinin ikinci durağı olan İbradı'ya geçildi. İlçede Muammer Aksoy Kültür Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra tarihi düğmeli evleri inceleyen konuk ekip, Türkiye'nın en büyük, dünyanın ise 3'üncü büyük su altı mağarası olan Altınbeşik Mağarası'nı gezdi.