Döşemealtı’na akaryakıt istasyonu açıldı

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı’na akaryakıt istasyonu açıldı
Oluşturulma Tarihi: 19.10.2017

Döşemealtı'nda işadamı Mehmet Aksoy'un sahibi olduğu akaryakıt istasyonu İlçe protokolünün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yeşilbayır mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde hizmete giren Türk Petrol akaryakıt istasyonunun açılış kurdelesini Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, Belediye Başkan vekili Ramazan Bahşi, Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkan vekili Gürz Kodal, Pazarlama Direktörü Burcu Tarhan, Milliyetçi Hareket Partisi Döşemealtı İlçe Başkanı Zeki Öner Özgöçer, eski Yeşilbayır Belde Belediye Başkanı Hasan Akalın ve İşadamı Mehmet Aksoy birlikte kesti.

İşadamı Aksoy, kendi memleketine yatırım yapmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, açılış davetine katılan herkese teşekkür etti. Döşemealtı Belediyesi Başkan vekili Ramazan Bahşi ise yapılan yatırımın ilçe halkına hayırlı olmasını dileyerek, ”Hızla büyüyen ilçemizde iş ve istihdamı sağlayan iş adamlarına ve esnafa çok teşekkür ederim. Mehmet Aksoy'a da kendi ilçesini unutmayarak böyle bir tesisi kazandırdı. Hayırlı olsun” diye konuştu. Açılış törenine Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Zafer Yörük ve çok sayıda esnaf ve vatandaş da katıldı.