Döşemealtı'nda asfalt çalışmaları

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nda asfalt çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: 17.05.2018

Son teknoloji ürünü iş makineleriyle araç parkını genişleten Döşemealtı Belediyesi, Kömürcüler Mahallesinin cadde ve sokaklarında asfalt dökmeye başladı.

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşın yol taleplerini karşılamak için çaba sarf eden Döşemealtı Belediyesi, verimliliği arttırmak için ilk etapta araç parkını genişletti. Belediyenin öz kaynaklarıyla yaklaşık 7.5 milyon lira yatırım yapılarak iş makineleri ve araç gereç alındı.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, son olarak Kömürcüler Mahallesi'nde bir çok cadde ve sokakta asfalt serim işlem başlattı. 5 kilometrelik yolun asfaltlanmasının ardından çalışmalar Yeniköy, Bahçeyaka ve Yeşilbayır Mahallelerinde sürecek.

Belediye Başkanı Turgay Genç, “İlçemizin sınırları genişlediği gibi sorumluluk sahamızda da arttı. Bölgemizin tamamına daha hızlı ve etkili hizmet götürebilmek için araç parkımızı yeniledik, güçlendirdik. Yollarımızı nitelikli hale getirip güzelleştiriyoruz” dedi.