Döşemealtı'nda Başpehlivanların eğlenceli antrenmanı

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nda Başpehlivanların eğlenceli antrenmanı
Oluşturulma Tarihi: 26.05.2016
Görüntülenme Sayısı: 1884

Kırkgöz Döşemealtı Gençlik ve Spor Kulübü'nün Güreş takımı Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesi çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Haftanın 6 günü ağır tempoda devam antrenmanlarda sporcuların performanslarını artırmaya yönelik çalışmalar yapılırken Başpehlivanları Belediye Başkanı Turgay Genç ve Döşemealtı Güreş Ağası Osman Ali Avcı yalnız bırakmıyor. Moral ve motivasyonları oldukça yüksek olduğu gözlenen Başpehlivanların antrenmanları neşe içinde geçiyor.

Minikler dahil her boyda 30 sporcu ile Kırkpınar güreşlerine hazırlanan Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı Yeşilbayır stadında güç artırmaya yönelik çalışma yaptı. 2015 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu, Serkan Şentürk, Ramazan Bircan ve Ali Altun ile başaltında mücadele eden güreşçiler önceki gün yapılan antermana ısınma hareketleriyle başlayıp zaman zaman Amerikan futbolu oynadılar.

Ayaklarına bağlanan iplerle ağırlık çekerek bacak kaslarını güçlendirmeye yönelik antrenman yapan Başpehlivanlar daha sonra futbol topu ile el pası oynadı. Antrenör Kemal Yılmaz nezaretinde çalışma yapan Döşemealtı Belediyesi Güreş takımı iki ayrı takım oluşturarak birbirlerine futbol topu ile el pası attı. En çok pas yapan takımın kazandığı oyunda güreşçilerin gösterdiği mücadele büyük beğeni topladı.

Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Antrenör Kemal Yılmaz haftanın 6 günü idman yaptıklarını söyleyerek, haftanın 3 günü salonda, 2 günü cimde yağlı güreş ve 1 günü de kondisyon ve güç artırma amaçlı kros çalışmaları yaptıklarını söyledi.