Döşemealtı’nda bayramlaşma töreni

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda bayramlaşma töreni
Oluşturulma Tarihi: 12.07.2016
Görüntülenme Sayısı: 2749

Döşemealtı İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Bayramlaşma Törenine Kaymakam Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam ile kamu kurumların temsilcileri katıldı.

Döşemealtı protokolünün ilk durağı Antalya L Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu oldu. Burada mahkumlarla görüşen protokol daha sonra Döşemealtı Kapalı Pazaryeri'nde halkla bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'da katıldı.

Çok sayıda vatandaşın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurumlarının temsilcileri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının da hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde günün önemine dair konuşma yapan Başkan Turgay Genç, “Ülkemiz üzerinde dolaşan karabulutların biran evvel yok olması hepimizin ortak isteği ve düşüncesi. Mübarek Ramazan Bayramı'nın barışa, dostluk ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ise birlik ve beraberlik içerisinde kutlanan Ramazan Bayramı'nın hayırlı olmasını diledi.

İlçe protokolü Halkla bayramlaşma törenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile 112 Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nda ki personelle bayramlaştı.