Döşemealtı’nda bayramlaşma

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: 19.06.2018

Döşemealtı'nda geleneksel bayramlaşma töreni merkez pazar yerinde gerçekleşti.

Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe protokolü Döşemealtı Pazar Yeri'nde bir araya gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Kaymakam Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Kaymakamı Cengiz Cantürk, birlik ve beraberlik mesajlarıyla vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Belediye Başkanı Turgay Genç ise 11 ayın sultanını geride bıraktıklarını belirterek vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Döşemealtı'nın her geçen gün daha da geliştiğini vurgulayan Başkan Genç “Bu gelişime katkı koymak, ilçeyi geleceğe taşımak adına gece gündüz çalışıyoruz. Hemen hemen bütün projelerimizi tamamladık” dedi.

İlçe Protokolü vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra sırasıyla, Huzurevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığı ile kent girişi kontrol noktasındaki güvenlik güçlerini ziyaret etti.