Döşemealtı’nda “Çanakkale” ruhu

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda “Çanakkale” ruhu
Oluşturulma Tarihi: 19.3.2018

Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Döşemealtı Belediyesi özel bir klip hazırladı. İşçisinden gencine, belediye başkanından gaziye kadar herkesin ortak sesi Çanakkale oldu.

Döşemealtı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla özel bir klip hazırladı. Çanakkale; işçisinden gencine, belediye başkanından gaziye, sporcusundan öğretmenine kadar herkesin ortak sesi ortak oldu. Klipte kamera karşısına geçenler, Çanakkale ile ilgili bir sloganı seslendirdi. Tiyatro sanatçısı Yaşar Aydınlıoğu “Dur Yolcu” şiirini seslendirdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 18 Mart'ta yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümünde bu vatanı, bayrağı ve istiklali bizlere mukaddes bir emanet olarak bırakan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, geçmişten bugüne bölünmez bütünlüğümüzü müdafaa uğruna kendini feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”