Döşemealtı’nda futbol coşkusu

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda futbol coşkusu
Oluşturulma Tarihi: 13.09.2021
Görüntülenme Sayısı: 986

“Yaza Elveda

Okula Merhaba”

Döşemealtı Belediyesi çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için hayata geçirdiği projelerle taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanıyor. 12 gün süren 30 Ağustos Zafer haftası kapsamında gerçekleştirdiği Zafer turnuvasının ardından şimdi de okulların açılması nedeniyle “Yaza Elveda- Okula Merhaba” futbol şenliği düzenledi.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı ev sahipliğinde ilçede yaşayan 5-12 yaş gurubu çocukların katıldığı futbol şenliği sona erdi. 2 gün süren 153 minik sporcunun katıldığı şenlikte geleceğin futbolcularını aileleri de tribünlerden destekleyerek yalnız bırakmadı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, minik futbolculara Türk bayrağının yanı sıra katılım sertifikalarını dağıtırken, nefes kesen maçları tribünden izledi. Ailelerle sohbet edip çocuklar için hayata geçirilecek yeni sportif faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Genç'e veliler teşekkür etti.

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sportif Direktörü Abdullah Tanyolaç, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk'e bağlı nesiller yetiştirmek için gençleri sporla buluşturduklarını belirterek, “Başkanımız Turgay Genç amatör spora ve sporculara çok önem veriyor. Onun ilçe gençlerine verdiği değer bizleri çok daha güzel işler yapmamız için adeta ateşliyor. Spor yapan ruh ve beden sağlığı gelişmiş bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz. Başta futbol şenliğimize katılan minik sporcularımız ve velileri olmak üzere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.