Döşemealtı’nda göz hastalıkları konuşuldu

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda göz hastalıkları konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: 29.12.2017

Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ile Özel OFM Antalya Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen toplantıların bu haftaki konuğu Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Güray Gündüz oldu.

Belediye Personeli ve vatandaşların katıldığı bilgilendirme toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Güray Gündüz, katılımcılara katarakt tedavisi, göz kuruluğu ve kırma kusurları hakkında bilgiler verdi. Vatandaşların soruların yanıtlayan Dr. Gündüz, gözün insan hayatı için çok önemli bir organ olduğuna dikkat çekerek, kalıcı hasarlar oluşmaması için göz sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Sağlık bilincini artırmak için düzenlenen Nar Masa Bilgilendirme Toplantıları, yeni konu ve uzmanlarla devam edecek.