Döşemealtı'nda kadın sağlığı semineri

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı'nda kadın sağlığı semineri
Oluşturulma Tarihi: 18.11.2016

Döşemealtı Belediyesinin ev sahipliğinde ilçede yaşayan kadınlara, "Kadının Genetik Kan Sağlığı" adlı seminer düzenlendi. Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı (AKHAV) Başkanı, kan ve genetik hastalıklar uzmanı Prof. Dr. Duran Canatan, ilçede yaşayan kadınlara başta kanser olmak üzere Sağlıklı kadın ve sağlıklı aile konusunda bilgiler verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı'nın organize ettiği seminere, CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci, Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun'nun yanı sıra vatandaşlar katıldı. Prof. Dr. Canatan, Döşemealtı'nda seminerlerin ve bilgilendirme eğitimlerine devam edeceklerini söyleyerek, "Bundan sonra da mahalleye dönüşen eski köylerde vatandaşlarımızla bir araya gelerek kadın sağlığı konusunda eğitim ve bilgilendirme yapacağız" diye konuştu. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Deveci ise Prof. Dr. Duran Canatan'ın yanı sıra bir avukatın da bu toplantılara katılarak halka hukuki anlamda bilgilendirme ve danışmanlık yapacağını söyledi.