Döşemealtı’nda kalp hastalıkları konuşuldu

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda kalp hastalıkları konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: 27.10.2017

Döşemealtı Belediyesi Nar Masa ile Özel OFM Antalya Hastanesi işbirliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarının ikincisi Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Doç. Dr. Cengiz Özbek, kalp hastalıkları konusunda uyarılarda bulundu.

Belediye personeli ve vatandaşların katıldığı bilgilendirme toplantısında Kardiyovasküler Cerrahi uzmanı Doç. Dr. Cengiz Özbek, koroner arter ve by-pass cerrahisi ile varis tedavisi konusunda bilgiler verdi. Hastalıklardan korunma ve tedavi süreçlerini anlatan Özbek, dinleyicilerin sorularını da yanıtladı.

Doç. Dr. Cengiz Özbek, “Toplum olarak yeme ve içme konusunda oldukça rahatız. Bol yağlı yiyecekler, hamur işleri, sabah kahvaltılarında bile koyun, keçi eti yemek kalp hastalıklarına en büyük etken. Bu tür beslenen insanlar çok erken denilebilecek yaşlarda dahi hastalığa yakalanabiliyor. Ayrıca ailesinde kalp hastalığı olanlar da çok dikkatli olmalı” dedi.