Döşemealtı'nda karne heyecanı

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı'nda karne heyecanı
Oluşturulma Tarihi: 20.1.2017

Döşemealtı'nda 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından öğrenciler karne sevinci yaşadı. İlçedeki 16 bin öğrenci sabah erken saatlerde okullarına giderek karnelerini aldı. Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Osman Ali Cingöz İlk ve Ortaokulu'nda, Belediye Başkanı Turgay Genç ise Bahçeşehir Anadolu Lisesi'nde karne törenlerine katıldı.

16 bin öğrenci karne aldı

Osman Ali Cingöz İlkokulu'ndaki karne törenine Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Bahşi, hayırsever Osman Ali Cingöz, Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, Halk Eğitim Müdürü Canat Duru ve protokol üyeleri katıldı. Kaymakam Baygül, diğer protokol üyeleriyle birlikte ana sınıfı, 1'inci sınıf ile 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflarda dönemi birincilikle tamamlayan öğrencilere karneleri ile birlikte hediye verdi. Öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Kaymakam Baygül, iyi tatiller diledi. İlk kez karne alan öğrenciler ise mutlu olduklarını, tatili en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Başkan Genç Bahçeşehir'de

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise Bahçeşehir Anadolu Lisesi'ndeki karne törenine katıldı. Başkan Genç, oğlu Berke Genç'in de eğitim gördüğü sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti. Genç, öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini ve bol bol dinlenmelerini istedi.