Döşemealtı’nda modifiyeli araç festivali

Anasayfa»Haberler» Döşemealtı’nda modifiyeli araç festivali
Oluşturulma Tarihi: 17.10.2017

Klasik ve modifiyeli araçların sergilendiği “Demolition Car Party” festivali Döşemealtı'nda büyük ilgi gördü.

Döşemealtı, modifiyeli araç tutkunlarını ağırladı. Döşemealtı Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Tolga Kılıç ve Osman Canerik'in organize ettiği “Demolition Car Party” festivaline Antalya'nın yanı sıra, Burdur, Isparta, Mersin, Denizli, Konya, Trabzon ve İstanbul'dan yaklaşık 500 modifiyeli ve klasik otomobil tutkunu, araçlarıyla birlikte katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ses sistemi ve aksesuarlarla donatılan onlarca araç büyük beğeni toplarken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç de festivali ziyaret etti. Üstü açık bir araca binerek ses sistemini inceleyen Genç, klasik otomobillere de ilgi gösterdi. Organizatörler Kılıç ve Canerik, Başkan Genç'e teşekkür plaketi verirken gün boyu süren etkinlik klasik araçların şovlarıyla akşam saatlerinde sona erdi.